Handelsbetingelser ved køb i webshop på
www.komma-aarhus.dk

Komma (CVR nr. 42 50 58 70)
Studsgade 6
8000 Århus C
Tlf. 60 14 45 68
Mail: kontakt@komma-aarhus.dk
Når du handler på www.komma-aarhus.dk accepterer du følgende handelsbetingelser:

Betaling

På www.komma-aarhus.dk kan du benytte følgende betalingsmetoder:
Betalingskort: Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Direct samt Maestro. Du kan betale med Mobilepay.
Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og priserne følger lovgivningen om brugtvaremoms.

Forbehold for udsolgte varer

Da vi kun har et styk af hver vare og samtidig har tingene til salg i vores fysiske butik i Århus, kan du komme ud for at have købt en vare, der netop er blevet solgt i butikken. Skulle det ske, vil du få besked hurtigst muligt, og beløbet vil blive refunderet til dig hurtigst muligt.

Flere kunder der vil købe samme vare

Du skal også være opmærksom på, at varen først er din, når den er betalt. Det er ikke nok at lægge varen i indkøbskurven. Hvis flere kunder lægger den samme vare i kurven, er det den kunde, der først går til betalingssiden og gennemfører købet, der får varen.

Levering

Vi sender din pakke afsted hurtigst muligt, som regel indenfor ca. 1 – 5 hverdage. Har du foretaget købet inden kl. 12.00 mandag til fredag, vil vi sende pakken samme dag. Ellers går der en ekstra dag. Det samme kan være tilfældet, hvis vi har travlt i butikken.
Søndag holder vi lukket. Har du foretaget købet efter kl. 12.00 fredag, vil din pakke senest blive afsendt mandagen efter. Skulle der ske forsinkelser vil du modtage en mail eller en opringning fra os.
Efter at pakken er afsendt, kan fragtfirmaet være op til 5 dage om at levere den. www.komma-aarhus.dk kan ikke stilles til ansvar for evt. fejl og forsinkelser hos det pågældende fragtfirma.
Komma afsender varer med følgende fragtfirmaer: Bring og DAO – Frit udleveringssted Fragt koster 55 kr. ved køb op til 800kr. Fri fragt opnås ved køb over 800 kr.
Når varen er sendt afsted, vil du få besked via sms og mail fra DAO/Bring og også modtage en mail med link, der gør det muligt at spore pakken og se, hvor langt den er kommet.
Er pakken beskadiget, når du modtager den, skal du anmelde det til DAO/Bring med det samme.

Afhentning

Du er også velkommen til at selv at hente den købte vare i butikken i Århus. Vælger du afhentning frafalder de 14 dages fortrydelsesret.

Returnering

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Returneringsomkostninger afholder du selv og returnering sker på eget ansvar.
Du skal give os besked på kontakt@komma-aarhus.dk inden fristen på de 14 dage udløber, men meget gerne så hurtigt som muligt. I mailen bedes du skrive hvad det er, du ønsker at returnere samt påføre ordrenummeret som du finder på den kvittering, du har modtaget via mail, da du gennemførte købet. Hvis varen sendes retur til os uden forudgående aftale som beskrevet ovenfor, forholder vi os retten til at udelade tilbagebetalingen.
Du kan ikke fortryde købet blot ved at nægte modtagelse af varen uden at give os tydelig besked om dette.
Varen skal sendes retur til os hurtigst muligt og allersenest en uge efter du har givet besked på, at du har fortrudt købet af varen. Vi anbefaler, at du gemmer kvitteringen fra postvæsenet eller det fragtfirma, du benytter, som bevis på at du har sendt pakken retur rettidigt.
Varen skal stadig befinde sig i den lukkede plastpose ved returnering. Er plastposen åbnet eller brudt returnerer vi ikke beløbet for varen. Når vi har modtaget varen retur, tilbagefører vi beløbet minus fragt hurtigst muligt og altid indenfor 14 dage. Du skal dog være opmærksom på at der på visse internationale kort kan gå helt op til 30 dage før pengene kommer retur til din konto. Det er desværre ikke noget, vi har indflydelse på.
Vi udbetaler kun til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med visa, tilbageføres købsbeløbet til det kort, du brugte ved købet.

Varer sendes retur til:
Komma
Studsgade 6
8000 Århus C

VIGTIGT! Du er ansvarlig for at varen kommer direkte til vores butik. Vi modtager ikke pakker uden omdeling, som er sendt til afhentning i pakkeshop eller posthus.
Du er velkommen til at komme forbi vores butik og returnere varen. Husk at medbringe din kvittering, ellers tager vi ikke varen retur. Bemærk, at fortrydelsesretten ikke gælder, hvis du køber en vare i vores fysiske butik eller via sociale medier. Der er KUN returret ved varer købt via vores webshop.

Reklamation

Da vi udelukkende forhandler brugte varer, tager vi ikke imod reklamationer, der skyldes almindelig slitage på en vare. Vi tager som udgangspunkt ikke tøj ind i butikken, som har fejl, huller eller mangler. Og skulle vi gøre en undtagelse, vil dette fremgå i beskrivelsen af varen på webshoppen. Vi gør altid vores bedste for at beskrive varen så nøjagtigt som muligt, så du bedes læse beskrivelsen af varen grundigt inden du køber.
Du har som kunde altid mulighed for at benytte dig af de 14 dages fortrydelsesret.