PRISER

REOLLEJE

Priseksempler:

3 uger: 660 kr.
4 uger: 860 kr.
6 uger: 1.290 kr.
12 uger: 2.580 kr.

Det er muligt at leje enkelte dage og op til et år frem. Lejeperioden kan godt forlænges, såfremt der er ledige reoler.

Bemærk at vi tager 20% i kommission af dit salg – de resterende 80% er dine.

INKLUDERET I REOLLEJEN

 • Fri adgang til bøjler – dog max 30 stk. ad gangen
 • Ubegrænset antal stregkoder
 • Tyverialarmer til alt tøj
 • Daglig oprydning og tilretning af reolen
 • Personlig profil på komma portalen, hvor du får adgang til at indskrive dine varer og følge dit salg 
 • Fokus på din reol via vores profiler på sociale medier, hvor vi lejlighedsvis fotograferer og fremviser et udsnit af varerne

EKSTRA SERVICE

 • 50 stk. manillamærker á 50 kr.
 • 50 stk. strips á 50 kr.
 • Lån af tekstilpistol inkl. tråde til påsætning af mærker – 15 kr.
 • Lån af damper til klargøring af tøjet – 30 kr.
 • Tømning af reol ved forhåndsaftale, trækkes automatisk fra tilgodehavende fra salg – 150 kr.
 • Tømning af reol ved udeblivelse, trækkes automatisk fra tilgodehavende fra salg – 200 kr.
 • Hele pakken inkl. mærkning, opsætning, daglig tilretning, opfyldning og nedtagning pr. uge. (start gebyr 250 kr.) – 75 kr. OBS – hele pakken er altid pr. forespørgsel og kan ikke garanteres på grund af begrænset plads til opbevaring
 • Vi prissætter varerne (50 stk. varer) – 900 kr.

Alle tilkøb bestilles og betales i butikken eller ved betaling med tilgodehavende fra salg. Ved køb af hele pakken skal man sørge for at alle varer er indskrevet på portalen inden lejeperiodens begyndelse.

REOLEN

Reolen du lejer måler 80x32x190 cm. Denne består af:

 • 1 Bøjlestang
 • 2 Hylder
 • Ca. 4 kroge

Der er 2 hylder i reolen, hvor du kan have tasker, sko eller lignende stående. Derudover er der aftagelige kroge, som du kan placere efter behov.

ALL IN

Hvis du ikke kan fylde en hel reol eller ikke ønsker arbejdet der medfølger at have en reol, kan ALL IN være konceptet for dig. Ved at vælge ALL IN står vi for den fulde håndtering og det eneste du skal gøre, er at indlevere varerne hos os. Vi udvælger de varer som vi kan sælge. ALL IN varer sælges både i butikken og online på vores webshop. Vær opmærksom på, at det kun er udvalgte mærker vi tager ind til ALL IN og da vi kun har begrænset plads til det i butikken, tager vi kun få varer pr. person. Ved ALL IN betaler du 50% i kommission af salget. Hvis varen vurderes til at have en værdi på over 5.000 kr. i videresalg, vil kommission være 40%. Hvis du ønsker at sælge dine varer gennem vores ALL IN løsning er du velkommen til at komme forbi butikken med dine varer hver mandag – fredag mellem 11.30 – 14.00, hvor vi har tid til at se dine varer igennem. Du er også velkommen til at sende en mail med billeder til os på lisesuhr@komma-aarhus.dk


REGLER FOR REOLLEJE

Dine varer skal være i pæn stand – det skal være rent, lugtfrit og uden fejl som huller, skader osv. Tøj skal være nystrøget eller dampet. Du kan leje damper i butikken ved opsætning af varer i din reol.

Komma bestræber sig på, at være en butik med kvalitetsvarer, som matcher tidens trends og derfor skal din reol som minimum indeholde 20 varer som er af efterspurgte mærker og stil. Reolerne må indeholde både tøj, sko, accessories og tasker mm. til kvinder. Er du i tvivl om, hvorvidt din vare passer ind i Komma, er personalet behjælpelige med rådgivning herom.

Når reolen er booket, kan du fylde den med dine varer 1 time inden lukketid dagen før lejeperiodens begyndelse (undt. søndage og. helligdage). Komma kan uden varsel leje reolen ud til en anden, hvis du uden forudgående aftale ikke har opstillet dine varer i løbet af den første dag af lejeperioden.

Din reol er dit ansvar. Vi forventer at du genopfylder selv. Uhygiejniske, lugtende eller beskidte varer bortskaffes af personalet. Såfremt din vare har en mindre fejl uden betydning, skal dette fremgå tydeligt på prismærket med stregkoden.

Ved salg af dyrere mærkevarer som eks. tasker og sko skal kvittering eller ægthedsbevis medfølge på varen. Salg af kopivarer er IKKE tilladt og politianmeldes.

Du må maks. fylde 30 bøjler på din reol ad gangen og det er tilladt med sko og andre accessories på hylderne, så længe der er god plads. Tøjstakke og løst tøj på reolerne er ikke tilladt. Du er velkommen til at fylde op med varer så ofte, du ønsker. 

Det er vigtigt, at du selv sørger for, at alle varer er mærket korrekt med din unikke stregkode og pris. Du kan enten fastgøre papmærker med en tekstilpistol eller påsætte klistermærke med stregkoden på et manilla-mærke eller lignende, som du sætter på med en strips eller snor. Det er ikke tilladt at sætte klistermærker direkte på tøjet, da de nemt falder af. 

Vi anbefaler, at du på forhånd indskriver alle varer på komma portalen – her er den en god idé at du laver en kort beskrivelse af varen, størrelsen og prisen. Prismærkerne printes ved kassen i komma. 

Smykker og andre små-accessories til under 250 kr. skal som udgangspunkt placeres på egen reol. Der er mulighed for tilkøb af cellofan-poser og alarmer til mindre ting i butikken.

Alle varer sælges som beset og kan derfor ikke byttes, returneres eller reklameres.

Størrelsesangivelsen på genstandene skal være intakt og ellers skal dette fremgå på prismærket med stregkoden.

Reolen må ikke flyttes, og der må ikke fastgøres ting eller skilte til reolen. Herudover er det under ingen omstændigheder tilladt at placere varer udenfor din egen reol med mindre andet er aftalt med personalet – ellers disse vil blive fjernet uden varsel.

TØMNING AF REOL OG UDBETALING AF TILGODEHAVENDE

På lejeperiodens sidste dag skal reolen tømmes for dine resterende genstande. Såfremt reolen ikke er nedpakket senest 2 timer inden lukketid, vil Komma nedpakke reolen for dig. Gebyrer for nedpakning af varer efterladt efter lejeperiodens udløb udgør kr. 200,- pr. salgsreol. Hvis du ønsker at donere nogle af dine varer til velgørende formål efter lejeperiodens udløb, kontakt da personalet i butikken ved nedpakning.

Vi udbetaler tilgodehavender pr. måned, og dette sker altid i ugen efter den 1. – dette vil sige, at man som reollejer kan forvente at ens tilgodehavende er på kontoen senest den 7. i måneden.

GLEMTE VARER OG VARER UDEN PRISMÆRKE

Varer uden prismærke eller stregkode, samt varer efterladt efter lejeperiodens udløb, opbevares i 14 dage, hvorefter de bortskaffes for kundens regning og risiko. Komma er ikke ansvarlig for tab forvoldt ved denne bortskaffelse. Det er lejers eget ansvar at sørge for at alle tilbageværende varer i butikken kommer med hjem efter endt lejeperiode.

VARESIKRING

Der følger ubegrænset antal tøjalarmer med i prisen. Det er anbefalet at bruge tøjalarmer. Disse er sikret gennem et antennesystem v. indgangen til butikken. Lokalet er desuden videoovervåget, og vores medarbejdere er almindelig overvågne over for butikstyve. Komma kan ikke stilles til ansvar for stjålne, forsvundne, tabte eller ødelagte varer, ombyttede prismærker og Komma er ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri skal din indboforsikring kunne dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

DU KAN LÆSE VORES BETINGELSER HER